Berlin: VideoCopilot LIVE!

Een aantal weken geleden was ik in Berlijn vanwege een speciale reden, namelijk; VideoCopilot Live! Maar hoe is deze trip tot stand gekomen? Eigenlijk vrij simpel. In de afgelopen maanden is Feis Productions enorm gegroeid, en daar en ik enorm trots op! Veel nieuwe klanten en veel nieuwe kansen die op mijn pad kwamen. Maar deze groei bracht ook iets anders met zich mee; stress en werkdruk.

Werkdruk

Ik houd van hard werken en bezig blijven, daarom beschrijf ik me dan ook vaak als een work-a-holic. Maar er zijn grenzen. 2,5 maand vrijwel elke dag bezig zijn met werk is niet goed voor een mens, zijn gezondheid en zijn sociale leven. Dit moest anders! Daarom had ik me dan ook voorgenomen om in februari even een break te nemen. En toen kwam het volgende op mijn pad!

VideoCopilot LIVE!

Andrew Kramer, mijn grote held, kondigde een Europa tour aan! Een unieke kans om te leren over mijn werkveld maar ook om de man te ontmoeten. Wie is Andrew Kramer hoor ik je vragen? Andrew is binnen de After Effects community de guru en het grote voorbeeld. Hij pionierde de online tutorials en is voor velen, waaronder ikzelf, de reden dat ze dit werk zijn gaan doen.

Zijn tutorials zorgde ervoor dat ik me wilde verdiepen in het vak. En nu 9 jaar verder he ik een goed lopend animatie bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.