december 19, 2017

THIJS REILING

FP Thijs Profile

Ik ben Thijs Reiling en ik ben Animator, Motiongraphic designer, Editor, Filmmaker en Creative director. Een hoop woorden, maar dat betekend dat ik je help bij het visualiseren en concretiseren van jouw verhaal.

Ik vertel natuurlijk zelf al heel lang verhalen, maar sinds 2011 ontdekte ik mijn passie voor bewegend beeld. Dankzij deze passie begon ik mijn verhalen te vertellen middels film en animatie. Die hobby veranderde door de jaren heen dan ook langzaam naar werk, en sinds medio 2015 heeft Feis Productions officieel bestaansrecht gekregen.

Ook al heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, blijft het nog steeds mijn passie. Ook al ben ik een afgestudeerd CMD’er, ben ik nog lang niet uitgeleerd. Naast opdracht die ik voor mensen zoals jij mag doen, voed ik mijn passie met eigen projecten die mijn kennis en kunde blijven vergroten, zodat ik je in de toekomst nog beter kan helpen.

 

Snelheid, kwaliteit & flexibiliteit.

    • Dankzij de jaren gepassioneerde ervaring zet Feis Productions je verhalen snel om naar de visuele uiting van jouw keuze. Of het nu gaat om brand content elementen of volledige animaties, wij leveren snel.
    • Bij Feis Productions betekend snelheid niet een verlies aan kwaliteit. Wij halen altijd het maximale er uit en proberen er dan nog een schepje boven op te doen.
    • Feis Productions is service gericht. Het is onze taak om jouw verhaal te vertalen naar een visueel product. Dan is het belangrijk om snel te kunnen schakelen en flexibel te zijn om te voldoen aan je wens. Dat doen we dan ook, maar gedurende het proces adviseert Feis Productions je met een professioneel oog.

 

Benieuwd wat Feis Productions voor je kan betekenen?

 

Neem contact op