november 21, 2018

Explanimation laten maken

Explanimation laten maken door Feis Productions


Wil je graag een explanimation laten maken? Feis Productions helpt je daar graag bij. Met een explain video, of ook wel explanimatie genoemd, creëer je een duidelijke uitleg video aan de hand van een op maat gemaakte animatie. Handig, want zeker in een tijd waarin we de focus leggen op visualisatie is dit zeer doeltreffend. Een explanimation laten maken kan nodig zijn als je iemand iets op eenvoudige wijze wil uitleggen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitleggen van de bedrijfsstructuur aan een collega of werknemer. Maar, een explanimation laten maken kan ook zeer effectief zijn als je de gebruiksaanwijzing voor een product of dienst op heldere wijze wil vertellen. Een explanimation is tevens inzetbaar voor online marketing. Op deze wijze informeer je jouw doelgroep op vermakelijke wijze over jouw product of dienst.

Een visualisatie brengt de boodschap niet alleen leuker over, maar de informatie blijft ook nog eens langer hangen. Welke explanimation je ook wilt laten maken door Feis Productions, we zorgen ervoor dat gecompliceerde informatie op treffende en helder wijze wordt weergegeven. Natuurlijk houden we hierbij rekening met jouw wensen en de informatie die je over wilt brengen. Wil je een explanimation laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Feis Productions.

 

Duidelijke explanimation laten maken

Een explanimation laten maken heeft maar één doel. Het duidelijke en helder overbrengen van ingewikkelde informatie. Dit kan een gebruiksaanwijzing zijn van een product, een werkwijze binnen een bedrijf of een andere belangrijke uitleg. Een duidelijke explanimation laten maken zorgt ervoor dat het verhaal op visueel aantrekkelijke wijze wordt weergegeven.

Om binding te krijgen én te houden met de kijker, worden afleidende elementen zoveel mogelijk weggelaten. Hierdoor wordt de explanimation helder en doeltreffend. Door het toevoegen van geschikte geluidsfragmenten of afbeeldingen op het juiste moment, blijft de kijker zijn focus behouden en krijgt de explanimation meer kracht.

Met een explanimation voorkom je dat je jouw dienst of product moet voorzien van een saaie lange uitleg in tekst. Vaak wordt deze informatie niet gelezen, laat staan onthouden. Met een vermakelijke explanimation bereik je dat doel wel. Hierbij maakt het soort product of dienst niet uit. Wil je een treffende explanimation laten maken die jouw boodschap duidelijke vertelt? Feis Productions staat graag voor je klaar.